top of page

fre. 26. mai

|

Kaffidyret/Baluba/Bakkaåno/Sogndalstrand

Stand up BONANZA

Kaffidyret, Baluba, Bakkaåno Camping og Sogndalstrand kulturhotell samarbeider om Stand up BONANZA. Velg hvor du vil være. Kos deg der med mat og drikke og komikerne kommer rundt på besøk.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Stand up BONANZA
Stand up BONANZA

Time & Location

26. mai, 20:00 – 27. mai, 01:30

Kaffidyret/Baluba/Bakkaåno/Sogndalstrand, Hauge i Dalane, Norge

About The Event

Du kjøper billett til det stedet du ønsker å være. Baluba, Kaffidyret, Bakkaåno Camping eller hagen til Sogndalstrand kulturhotell.  I løpet av kvelden får du besøk av 3-4 komikere som underholder. Mellom showene kan du kose deg med god mat og drikke i lystig lag. Velkommen. Foreløpig følgende komikere:

Alle 3 opptrer på de største humorscenene i landet, fra kulturhus til Latter i Oslo, Ole Bull i Bergen og Folken i Stavanger. Samt flere ganger på Grand Scene i Egersund - men aldri helt ned til Sokndal - og det gleder de seg til.  

Kjetil Melkevik, født og overlevd på Hundvåg utfor Stavanger. Han er primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker. I fjor hadde han premiere på sitt første soloshow, "Fantomsmerter", som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer.  

Raymond Falldalen er en komiker med en solid dose sjølvironi og gjenkjennelig humor. Han ser på samfunnet rundt seg og tar seg selv hardest. Raymond har opptrådt på humorscener over hele landet, han er forfatter av humor-romanen «Fine Nykker Og Et Nakkedrag», og humorspaltist i Transportmagasinet.  

Per-Owe Helle går fra smell til smell i livet, men det er jo i nedoverbakke det går unna. Han er Murphys Lov på to bein. En komiker som gnistrer på scenen, som tar deg med på opplevelser og historier, muligens bare han har opplevd før.

Share This Event

bottom of page